Betekintés a bababoltok, babaáruházak kínálatába

Az alábbi aloldalainkon a következő baba termékek között válogathatsz:

Baba játékok

Válogass kedvedre a baba játékok között a baba csörgőktől a játszószőnyegig, a baba hintáktól a plüss játékokig. A különleges zenélő baba játékokig mindent megtalálsz nálunk. Ügyeltünk arra, hogy elsősorban minőségi baba játékokat válogassunk össze és ehhez igyekeztünk összeválogatni a hazai baba boltok és babaáruházak legkiválóbb termékeit.

[ad#ad-1]

Babakocsi

A babakocsi kiválasztása egy rendkívül kényes feladat, hiszen számos szempontra kell odafigyelni a vásárlásánál. Sokat számít a babakocsi mérete, hiszen, ha az újonnan vásárolt babakocsi nem fér be a kocsi csomagtartójába, az rendkívül kellemetlen lehet. Az sem utolsó szempont, hogy egy csendes babakocsit kell tologatni naphosszat, vagy egy olyan, amelyik minden fordulásnál nyikorog. Oldalunk segítséget nyújt abban, hogy a hazai bababoltok babakocsi kínálatának teljes spektrumát végignézhesd, így megalapozott, konkrét elképzelésekkel vághass bele a babakocsi vásárlásba.

Pihenőszék, babafotel

Legyen szó akár használt, akár márka nélküli pihenőszékről, minden kisbabának bátran ajánljuk. Ha bababoltban jársz, olyan pihenőszéket érdemes választani, amelyiknek több fokozatban dönthető a háttámlája, van rajta hintáztató funkció, de ugyanakkor fixálható is. És ne feledkezzünk meg játéktartóról sem, ami bár nem mindegyik pihenőszék tartozéka, de nagyon jó, hiszen kiválóan leköti a baba figyelmét.

Baba járóka

A baba járóka bár a babák számára nem feltétlenül kellemes dolog, hiszen korlátot szab mérhetetlen kíváncsiságuknak, hogy megismerjék az őket körülvevő világot, azonban a szülők életét sok esetben igen könnyíti. Ha nem tudunk a nap minden percében megfelelően odafigyelni gyermekünkre sok esetben életet menthet egy járóka. Ha mindenképpen kénytelenek vagyunk magára hagyni a babát a járókában, feltétlenül gondoskodnunk kell arról, hogy mozgó, zenélő játékok formájában elegendő mennyiségű ingert kapjon, amely képes tartósan lekötni a figyelmét. Oldalunkon elsősorban a legtöbb bababoltban megtalálható egyszerű fa járókák között válogathatsz, de számos műanyag összecsukható utazó járóka között is böngészhetsz..

[ad#ad-1]

Etetőszék

Egy újabb nagyon hasznos babaholmi, az etetőszék!