Elektromos baba hinta

Az elektromos hinták rendkívül elterjedtek napjainkban, ami nem is csoda, hiszen nagyon szeretik a babák. A Játékfürkész összeválogatta nektek a legjobb típusokat, amiket találni lehet a neten a legszuperebb amerikai Fisher Price hintáktól egészen az olcsóbb francia (Babymoov) és bolgár hintákig (Chipolino).

[ad#ad-1]

33.990 Ft 
15.880 Ft 
37.990 Ft 

 

Állványos baba hinta

Az állványos szobai babahinták abban különböznek elektromos társaiktól, hogy nem rendelkeznek ringató funkcióval, de megvan rá a lehetősége, hogy amikor gyermekünk közelében vagyunk, egy kis hintáztatással segítsük őt megnyugtatni vagy épp álomba ringatni.

Kerti baba hintaülőke

Tavasszal, nyáron és kora ősszel, amikor még jó idő van kinn, érdemes minél több időt a szabadban tölteni. A gyerekek is imádnak ilyenkor az udvaron játszadozni. Egy baba fejlődésében rendkívül fontos szerepet játszik a hintázás, hiszen ezzel kiválóan fejlődik a mozgáskoordinációja, egyensúlyérzéke. A baba hintaülőkék esetében a biztonságos rögzítés a legfontosabb kritérium. Ez azért fontos, mert a baba még nincs olyan jó erőben, hogy elég erősen kapaszkodjon, így fontos, hogy lendület közben is biztosítva legyen, hogy a baba semmilyen irányból ne eshessen ki a hintából. Ennek prezentálására összegyűjtöttünk nektek néhány kültéri baba hintaülőkét, amit biztonsággal használhattok.