Nagyon fontos, hogy a kirakós játék, vagy más néven puzzle vásárlása során minden lényeges szempontot figyelembe vegyünk, különös tekintettel, hogy a gyerek ne kapjon dührohamot attól, hogy képtelen összeilleszteni a kirakós játék elemeit, mert túl sok képi elemet kell memorizálnia, ami szellemileg még erősen leterheli.

[ad#ad-1]

Kisebb gyerekeket nem érdemes több ezer darabos kirakóssal elrettenteni ettől a rendkívül nagy koncentrációs igénylő játéktól, tehát a fokozatosság elvét itt is komolyan be kell tartani. Pici gyerekeknek lehet kapni puzzle-t a 4 darabostól 64 darabosig. Ezek a kirakós játékok még teljesen megfelelnek számukra.
Kezdésnek a két darabost ajánljuk egy-másfél éves kortól, majd fokozatosan célszerű növelni a kirakós darabkák számát.  A legfontosabb tehát, hogy a gyermek korának és képességeinek megfelelő kirakós játékot válasszunk. A kicsiknél különösen figyeljünk oda, hogy könnyen felismerhető kép legyen az összeállított kirakóson.

Kirakós játék, puzzle 1-3 éves kisgyermekeknek
(4-64 db-os)
180Ft
3000Ft 
1.880Ft 
Kirakós játék óvodásoknak
(100-500 db-os)
2.390Ft
2390Ft 
1.880Ft 
Puzzle iskolásoknak
(500-2.000 db-os)

A kirakós játék egy türelemjáték, aminek az a lényege, hogy megpróbálunk a játék apró darabjaiból egy nagyobb képet kirakni. Különösen igaz ez a nagyobb darabszámú puzzle játékokra, hiszen sok esetben hetekig is eltart, mire egy több ezer darabos kirakós játék elkészül. Komoly türelem, önfegyelem, kitartás szükséges ehhez a játékhoz, amely kifejezetten fejleszti iskolás korú gyermekeink szellemei képességeit.

1.340Ft
1.500Ft 
1.880Ft 

[ad#ad-1]