La Millou Princess 2 darabos bambusz textil pelenka

12 990 Ft

Részletek & vásárlás

Cikkszám: 1118df5956ae Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

La Millou Princess 2 darabos bambusz textil pelenka

Textil pelenka prémium minőségű bambusz anyagból antibakteriális ezüst ionokkal. Igazi alapdarab minden kisbabás háztartásban.

Textil pelenka anyaga

A pihe-puha 100% bambuszból készült pelenka ezüst részecskékkel van bevonva, ami védelmet nyújt a gomba, a penész és a baktériumok ellen. Az ezüst fertőtlenítő hatásáról ismert, ami miatt a gyógyászatban előszerettel alkalmazzák. A higiénia egy csecsemőnél is rendkívül fontos, ezért ezzel a bambusz pelenkával megvédheted gyermeked a baktériumoktól és a gombától; emellett számos bőrbetegség megelőzhető a használatával. Mivel az anyag lélegzik, és elvezeti a nedvességet, ezért kifejezetten ajánljuk az újszülöttek érzékeny bőréhez. Selymesen puha anyagát pedig mindketten imádni fogjátok!

Textil pelenka – mire használhatod

A pamut pelenkát sok mindenre használhatod: csecsemő feje alá kispárna helyett – ezzel megkíméled a matracot és a lepedőt (meg persze magadat) a mindennapi mosástól. Büfiztetéshez a válladra terítve. Be is takarhatod vele kisbabádat. Szoptatáskor magatokra terítheted. Praktikus kiegészítő a gyermekorvosnál, vagy ha útközben át kell pelenkáznod gyermeked, a textil pelenkára ráfektetheted, és máris higiénikussá tetted a környezetet. Esti fürdetésnél törölközőként is használható, mivel kiválóan felszívja a nedvességet.

A bambusz anyag kiemelkedő tulajdonságai:

  • Antiallergén – érzékeny bőrű babák is használhatják
  • Antibakteriális
  • Gombaellenes
  • Akár 60%-kal jobban felszívja a vizet, mint a pamut
  • Semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • Elnyeli az UV sugárzást
  • Hőszabályozó tulajdonságokkal bír: nyáron hűt, télen fűt
  • Mentes mindenféle vegyszertől és szennyező anyagtól
  • Biológialag 100%-ban lebomló anyag

Textil pelenka Silver Plus formulával

A bambusz pelenkában használt ezüst nem okoz allergiás reakciót, bőr irritációt és nem mérgező. Az ezüst részecskék nem kerülnek át a bőrre. Semmilyen káros hatással nincs a babára, épp ellenkezőleg: steril környezetet teremt az újszülött számára, és segít megőrzini az anyag frisseségét. A bambusz pelenka ezüst ionokkal biztonságos, és maximálisan környezet -és bababarát.

Textil pelenka csomag

A pelenka szett két darabból áll: egy színes textil pelenkából a fő motívummal, és egy kevésbé színesből az alapmotívummal.

Textil pelenka mintája: Still Alive

 

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka