La Millou Still Alive Rácsvédő

26 990 Ft

Részletek & vásárlás

Cikkszám: cd0b06b829c9 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

La Millou Still Alive Rácsvédő

Biztonságos rácsvédő kiságyba

Kétoldalas rácsvédő / fejvédő, ami megóvja babádat attól, hogy fejét a kiságyba üsse, és attól is, hogy kis kezei vagy a lába beakadjanak a rácsok közé.

A rácsvédő kétoldalú: az egyik oldalon a teljes minta szerepel, a másikon a minta alapmotívumai. Bárhogy helyezed el a kiságyban – legyen a hangsúlyosabb oldal kívül, vagy épp a visszafogottabb, mindenhogy jól fog mutatni. Ráadásul, ha megfordítod, friss kinézetet teremthetsz a babaszobában pillanatok alatt.

Mindkét ágymérethez passzol: 60 x 120 cm és 70 x 140 cm. Három darab 70 cm-es részből áll, a varrások mentén remekül beigazítható a kiságy sarkaiba.Ha két darabot vásárolsz belőle, akkor körbeéri az egész (70×140 cm-es) kiságyat.

Szalagokkal rögzítheted a babaágy rácsához, így minimálisra csökkentheted a veszélyes réseket, ahova beakadhat gyermeked keze vagy lába. Alul és felül is szalagok vannak a tökéletes rögzítésért.

Anti-allergén töltettel rendelkezik, hogy a legérzékenyebb bőrű kisbabák számára is biztonságos legyen a használata.

Minden egyes rácsvédő kézzel készült darab, amit a lehető legnagyobb precizitással varrtak a létező legpuhább anyagokból.

Logóval ellátott vászon táskában szállítjuk, amit egy ízléses szív függővel díszítünk. Ha igazán egyedi és stílusos ajándékot keresel babaváró bulira, babalátogatóba vagy születésnapra, akkor válaszd a La Millou rácsvédőt!

 

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka