Childhome Childhome Evolux – Mogyoró/fekete pihenőszék

49 990 Ft

Részletek & vásárlás

Cikkszám: 20e4d4469c49 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Childhome Childhome Evolux – Mogyoró/fekete pihenőszék

Minél többet van ébren a baba napközben annál inkább szüksége van egy kényelmes és biztonságos helyre, amit jó, ha bárhova magával vihet a mama a lakásban és így akkor is együtt lehetnek, ha a mama például a házimunkát végzi.

Erre a célra a legkiválóbb eszköz a pihenőszék, amit akár már újszülöttkortól használhat a csöppség, és így a mama és a baba folyamatosan egymás közelében lehetnek, láthatják egymást. Emellett a legtöbb pihenőszék nagy előnye, hogy zenélő, rezgő vagy hintáztatható, ami a babákat megnyugtatja, elbűvöli és megnyugtatja.

A játéktartó karra felfüggesztett játékok nem csak szórakoztatják a babát, de fejlesztik a látását, a hallását, a kézügyességét és a finom kézmozgását is. A kellemes dallamok pedig hozzájárulnak a pihentető környezet megteremtéséhez.

Minden kisbaba ösztönösen igényli a ringató mozgást, hiszen az, az anyaméhben, a magzatvízben töltött 9 hónapra emlékezteti, amikor nyugalom és biztonság vette őt körül. Ezért is nyugtatja meg, altatja el a piciket a ringató, harmonikus mozgás, ami egyben kiegyensúlyozottabbá is teszi őket.

Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a hintázás a baba egyensúlyfejlesztésére is jótékony hatással van, segíti a mozgásfejlődést, a mászást és később a járást is. Sőt még a baba beszédfejlődésre és a kreativitására is előnyösen hat.

Kényelmes és fenntartható: a szék minimális műanyag felhasználásával készült, így a pihenőszék újrahasznosítható. A szék dizájnja egyszerűen megváltoztatható egy erre a célra kialakított huzat segítségével.

 

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka