Deep Goo Sea figura – Mantara

5 999 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47013638046027 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Deep Goo Sea figura – Mantara

A tenger fenekén, ahol már a mélytengeri agyaras hal sem jár… élnek a Goo Jit Zu Deep Goo Sea hősök! A különböző tengeri teremtmények ihlette akciófigurák nemcsak azért különlegesek, mert zselés testük összenyomható, hanem azért is, mert különleges anyagtöltettel rendelkeznek, valamint nyújtható és csavarható végtagjaiknak köszönhetően képesek akár méretük háromszorosára is megnyúlni. A bajnokok nyúlékony testükkel harcolnak a gonosztevők ellen, összenyomva pedig hatalmas izmaik is megmutatkoznak. Ebben a csomagban a spriccelve támadó Mantara található.
A nyújtható akciófigurák amellett, hogy különböző izgalmas jelenetek főszereplőivé válhatnak, stresszoldó játékként is használhatók – hiszen nincs is jobb egy stresszes iskolai nap vagy a doktor néninél való hosszú várakozás közben megmenteni a Goo Jit Zu hősökkel a világot.

Webáruházunkban további Goo Jit Zu Deep Goo Sea hősök is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész hősbrigádot összegyűjthetik.

Csomagolás mérete: 16,5 x 5,5 x 24,5 cm
4 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás