Montessori baby touch – memória játék

4 199 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39867776401466 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Montessori baby touch – memória játék

A Lisciani 30 éve foglalkozik fejlesztő, oktató játékok gyártásával, mára pedig piacvezető szerepet tölt be több kategóriában is. Fő irányvonaluk, hogy a gyermekek a játékokon keresztül tanulhassanak és fejlődhessenek életkoruk minden különböző szakaszában, így olyan márkát hoztak létre, amely a család életében egészen a kisgyermekkortól kezdve a serdülőkorig végig jelen lehet.

Montessori baby touch – memória játék

A memória fejlesztése létfontosságú a gyermek szellemi fejlődése szempontjából. A Montessori Baby Touch – Memória Játék olyan játékos módszert kínál, amely segít erősíteni a gyermek memóriáját. A játékban azonos formájú és mintázatú elemeket kell megtalálni és összepárosítani, ami segít a figyelem koncentrálásában és a vizuális emlékezet fejlesztésében. A különböző színek, formák és textúrák felfedezése közben a gyermek élvezheti a játék izgalmas és kihívást jelentő részét. A sikeres párosításokért járó öröm és sikerélmény pozitív élményeket nyújt, ami tovább motiválja a gyermeket a játék folytatására.

A játék tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy ne legyenek éles vagy veszélyes részek, így a gyermek biztonságban játszhat vele. A játék közben a szülők segíthetnek a gyermeknek az elemek megtalálásában és párosításában, amely erősíti a kötődést és a bizalmat. Ezen kívül a szülők figyelhetik és megfigyelhetik, hogy milyen fejlesztő területeken érdemes tovább segíteni a gyermeket.
A doboz 24 darab, színes lapkát tartalmaz.
Csomagolás mérete: 19,3 x 5,1 x 19,3 cm

2 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás