Funko POP! & Buddy: Jurassic World Dominion – Blue and Beta figura #1212

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149821100363 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! & Buddy: Jurassic World Dominion – Blue and Beta figura #1212

A FUNKO POP!: Movies Jurassic World Velociraptors (Blue & Beta) figura #1212 két lenyűgöző játékfigura, amely a Jurassic World filmekben szereplő ikonikus Velociraptorokat ábrázolja. Ezek a figurák valódi csemegék minden Jurassic Park és Jurassic World rajongó számára, és remek kiegészítője lehet a gyűjteménynek.

A 9 cm magas figura-csoport kiváló minőségű vinilből készült, és rendkívül részletgazdagon kidolgozott. A karakterek minden jellegzetességét hűen visszaadja, beleértve az ikonikus kinézetet és az izgalmas megjelenést. Ezek a figurák remek választás minden Jurassic Park és Jurassic World rajongó számára, és tökéletes kiegészítője lehet bármelyik gyűjteménynek.

Funko POP! & Buddy: Jurassic World Dominion – Blue and Beta figura #1212 remekül mutat a polcon, az asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és garantáltan örömet fog okozni a gyűjtőknek és a Jurassic Park rajongóknak egyaránt. Ez a figura kiváló ajándék lehet minden Jurassic Park és Jurassic World rajongó számára, és emlékeztetőként szolgálhat a filmek iránti rajongásról.

Funko POP! & Buddy: Jurassic World Dominion – Blue and Beta figura #1212 egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének, és garantáltan megdobogtatja a szívét mindazoknak, akik szeretik a Jurassic Park és Jurassic World világát.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás