Funko POP! Disney: Classics – Pluto figura #1189

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149820838219 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! Disney: Classics – Pluto figura #1189

A Funko POP! Disney: Classics – Pluto figura #1189 egy bájos játékfigura, amely az ikonikus Disney karaktert, Pluto kutyát ábrázolja. Pluto az egyik leghíresebb és legkedveltebb Disney karakter, és ez a figura hűen tükrözi a karakter jellegzetes megjelenését és aranyos stílusát.

A 9 cm magas figura kiváló minőségű vinilből készült, és rendkívül részletgazdagon kidolgozott. Pluto karakterének minden jellegzetességét hűen visszaadja, beleértve a vörös nyakörvét, nagy füleit és természetesen a vidám arckifejezését. Ez a figura remek választás minden Disney rajongó számára, és tökéletes kiegészítője lehet bármelyik gyűjteménynek.

A Disney: Classics – Pluto figura #1189 remekül mutat a polcon, az asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és garantáltan örömet fog okozni a gyűjtőknek és a Disney rajongóknak egyaránt. Ez a figura kiváló ajándék lehet minden Disney rajongó számára, és emlékeztetőként szolgálhat a karakter és a Disney világ iránti rajongásról.

A Funko POP! Disney: Classics – Pluto figura #1189 egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének, és garantáltan meghozza a mosolyt azok arcára, akik szeretik a Disney karaktereket és az animációs világot.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás