Funko POP! Harry Potter – Fawkes figura #87

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149822083403 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! Harry Potter – Fawkes figura #87

A Funko POP! Harry Potter – Fawkes figura #87 egy varázslatos és gyönyörű játékfigura, amely az ikonikus Harry Potter könyv- és filmfranchise egyik fontos elemét ábrázolja. Fawkes, Albus Dumbledore hűséges főnixe, a figura hűen tükrözi a karakter jellegzetes megjelenését és varázslatos vonásait.

Ez a 9 cm magas figura részletgazdagsága és kidolgozottsága lenyűgöző, és tökéletesen visszaadja Fawkes karakterének lényegét. A játékfigura kiváló minőségű vinilből készült, ami garantálja a tartósságot és a részletgazdag kidolgozást. Fawkes figurája kiválóan mutat a polcon, az asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és minden Harry Potter rajongó számára kiváló ajándék lehet.

A Funko POP! Harry Potter – Fawkes figura #87 egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének. Emlékeztetőként szolgálhat a Harry Potter univerzum iránti rajongásról, és gyűjtőként is értékes darabja lehet minden Harry Potter rajongó gyűjteményének. Ez a figura garantáltan örömet szerez minden varázslat és kaland iránt rajongónak!

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás