Funko POP! Royal: Royal W2 – Queen Elizabeth II (GR) figura #1

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149819527499 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! Royal: Royal W2 – Queen Elizabeth II (GR) figura #1

A Funko POP! Royal: Royal W2 – Queen Elizabeth II (GR) figura #1 egy lenyűgöző és rendkívül részletgazdagon kidolgozott játékfigura, amely az egyik legikonikusabb uralkodót, II. Erzsébet királynőt ábrázolja. Az aranyos és stilizált megjelenésű figura hűen visszaadja a királynő eleganciáját és méltóságát, miközben megőrzi a Funko POP! figurák sajátos stílusát.

A Queen Elizabeth II (GR) figura #1 különlegessége, hogy a királynőt egy gyönyörű, zöld ruhába öltöztették, amely a királyi méltóságot és hatalmat sugallja. A figura magassága kb. 9 cm, így könnyedén polcra tehető vagy gyűjthető más Funko POP! figurákkal együtt.

Ez a játékfigura tökéletes választás minden királyi család rajongója számára, valamint azoknak, akik érdeklődnek a történelem és a monarchia iránt. A Queen Elizabeth II (GR) figura #1 remekül mutat a polcon, asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és emlékezteti a rajongókat a királyi család és II. Erzsébet királynő legemlékezetesebb pillanataira.

A Funko POP! Royal: Royal W2 – Queen Elizabeth II (GR) figura #1 kiváló ajándék lehet minden királyi család rajongó számára, és garantáltan örömet fog okozni a gyűjtőknek és a történelem iránt érdeklődőknek egyaránt. Ez a figura egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének, és emlékeztetőként szolgálhat a királyi család és II. Erzsébet királynő iránti rajongásról.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás