Funko POP! Star Wars: SWNC – Stormtrooper figura #598

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149821755723 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! Star Wars: SWNC – Stormtrooper figura #598

A Funko POP! Star Wars: SWNC – Stormtrooper figura #598 egy lenyűgöző játékfigura, amely az ikonikus Star Wars karaktert, a Stormtroopert ábrázolja a Star Wars: The New Clone Warshoz kapcsolódva. Ez a figura valódi csemege minden Star Wars rajongó számára, és remek kiegészítője lehet a gyűjteménynek.

A 9 cm magas figura kiváló minőségű vinilből készült, és rendkívül részletgazdagon kidolgozott. A Stormtrooper karakterének minden jellegzetességét hűen visszaadja, beleértve az ikonikus páncélzatát és karakterének egyedi vonásait. Ez a figura remek választás minden Star Wars rajongó számára, és tökéletes kiegészítője lehet bármelyik gyűjteménynek.

A Funko POP! Star Wars: SWNC – Stormtrooper figura #598 remekül mutat a polcon, az asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és garantáltan örömet fog okozni a gyűjtőknek és a Star Wars rajongóknak egyaránt. Ez a figura kiváló ajándék lehet minden Star Wars rajongó számára, és emlékeztetőként szolgálhat a Star Wars univerzum iránti rajongásról.

A Funko POP! Star Wars: SWNC – Stormtrooper figura #598 egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének, és garantáltan megdobogtatja a szívét mindazoknak, akik szeretik a Star Wars világát.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás