Funko POP! TV: Stranger Things – Eleven (Eggos) figura #421

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149819822411 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! TV: Stranger Things – Eleven (Eggos) figura #421

A Funko POP! TV: Stranger Things – Eleven (Eggos) figura #421 egy rendkívül népszerű és gyűjtői értékkel bíró játékfigura, amely az ikonikus Stranger Things című sorozat egyik főszereplőjét, Eleven-t ábrázolja. A figura Eleven-t mutatja be, ahogy egy doboz Eggo gofrit tart a kezében, ami egy emblematikus jelenet a sorozatból.

A Funko POP! figurák híresek az aranyos, stilizált megjelenésükről és a részletgazdag kidolgozásukról. A Stranger Things – Eleven (Eggos) figura #421 is ezt a karakteres megjelenést hozza, és tökéletesen visszaadja Eleven személyiségét és stílusát. A figura magassága kb. 9 cm, így könnyen polcra tehető vagy gyűjthető más Funko POP! figurákkal együtt.

Ez a játékfigura ideális választás minden Stranger Things rajongó számára, aki szeretné gyűjteni a sorozat kedvenc karaktereinek a figuráit. A Stranger Things – Eleven (Eggos) figura #421 remekül mutat a polcon, asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és emlékezteti a rajongókat a sorozat legemlékezetesebb pillanataira.

A Funko POP! TV: Stranger Things – Eleven (Eggos) figura #421 kiváló ajándék lehet minden Stranger Things rajongó számára, és garantáltan örömet fog okozni a gyűjtőknek és a sorozat szerelmeseinek egyaránt. Ez a figura egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének, és emlékeztetőként szolgálhat a kedvenc sorozatukról.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás