Funko POP! TV: Stranger Things – Steve figura #1245

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149820903755 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! TV: Stranger Things – Steve figura #1245

A Funko POP! TV: Stranger Things – Steve figura #1245 egy lenyűgöző játékfigura, amely az ikonikus Stranger Things című sorozat egyik karakterét, Steve Harrington-t ábrázolja. Ez a figura valódi csemege minden Stranger Things rajongó számára, és remek kiegészítője lehet a gyűjteménynek.

A 9 cm magas figura kiváló minőségű vinilből készült, és rendkívül részletgazdagon kidolgozott. Steve karakterének minden jellegzetességét hűen visszaadja, beleértve az ikonikus frizuráját és stílusos megjelenését. Ez a figura remek választás minden Stranger Things rajongó számára, és tökéletes kiegészítője lehet bármelyik gyűjteménynek.

A Funko POP! TV: Stranger Things – Steve figura #1245 remekül mutat a polcon, az asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és garantáltan örömet fog okozni a gyűjtőknek és a Stranger Things rajongóknak egyaránt. Ez a figura kiváló ajándék lehet minden Stranger Things rajongó számára, és emlékeztetőként szolgálhat a sorozat iránti rajongásról.

A Funko POP! TV: Stranger Things – Steve figura #1245 egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének, és garantáltan megdobogtatja a szívét mindazoknak, akik szeretik a Stranger Things világát.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás