Galupy: Pillangóház játékszett

9 999 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47044479287627 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Galupy: Pillangóház játékszett

A szivárványon túl egy csodálatos, patkó alakú szigetcsoport, Galupia terül el, amelynek egyik varázslatos szigete, Elfia különlegesebb a többinél: itt élnek a csillogó arany szarvukról ismert Galupy unikornisok. A dombok, erdők és a kis folyó tarkította szigeten sok-sok kalandban lehet részük a mágikus egyszarvúaknak: például játszhatnak a Pillangóházban, ahol Nessy él a családjával.
A Pillangóház játékszettel a gyerekek eljátszhatják a varázslatos unikornisotthonban töltött mindennapokat Nessyvel, a csillogó szárnyakkal rendelkező, Swarovsky kristállyal díszített koronát viselő unikornis figurával. Otthonában, az emeletes, pillangósziluettekkel díszített házban minden megtalálható, amiről egy unikornis álmodhat: csillogó kád, kincseket rejtő szekrény, jól felszerelt konyha… Az emeletre való felmenetelt ráadásul egy stílusos lift is segíti, amelynek fel-le mozgatásához a kis tulajdonosoknak csak el kell fordítaniuk a boltívet. A doboz matricákat is rejt, amelyekkel a gyerekek kidíszíthetik a házikót.

A készlet rengeteg történet kitalálására és eljátszására teremt lehetőséget, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.

Webáruházunkban további Galupy játékszettek is kaphatók, így ezek összegyűjtésével a kislányok Galupy-birodalma még több játéktérrel bővülhet.

Csomagolás mérete: 27 x 33 x 9 cm

Tartalom: 1 pillangó ház lifttel, 1 db Galupy unikornis figura, berendezési tárgyak (pl. szekrény, tűzhely, kád) matricák.

3 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás