Galupy: Szépülj velem unikornis játékszett

3 699 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47044478959947 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Galupy: Szépülj velem unikornis játékszett

A szivárványon túl egy csodálatos, patkó alakú szigetcsoport, Galupia terül el, amelynek egyik varázslatos szigete, Elfia különlegesebb a többinél: itt élnek a csillogó arany szarvukról ismert Galupy unikornisok. A dombok, erdők és a kis folyó tarkította szigeten sok-sok kalandban lehet részük a mágikus egyszarvúaknak: például rendbe szedhetik sörényüket és patáikat a következő unikornis találkozóra.
A Szépülj velem unikornis játékszettel a gyerekek eljátszhatják, ahogy a csomagban rejlő különleges, csillogó szárnyakkal rendelkező és arany színű koronát viselő unikornis figura “kicsípi” magát. A készlet egy rózsaszín fésülködőasztalt és csillogó szépítkezőeszközöket rejt, amelyekkel ripsz-ropsz kicsinosíthatja magát a tündöklő egyszarvú. Az, hogy ezután hová vezet majd az első útja, már a gyerekeken múlik.

A készlet rengeteg történet kitalálására és eljátszására teremt lehetőséget, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.

Webáruházunkban további Galupy játékszettek is kaphatók, így ezek összegyűjtésével a kislányok Galupy-birodalma még több játéktérrel bővülhet.

A figura mérete: kb. 9 x 7,2 cm
Csomagolás mérete: 19 x 18,5 x 6 cm

Tartalom: 1 db különleges Galupy unikornis, 1 db fésülködőasztal, 2 db kiegészítő.

3 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás