Label Label Label Label 50 darabos sárga fa építőkocka készlet

8 990 Ft

Részletek & vásárlás

Cikkszám: 853713f02035 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Label Label Label Label 50 darabos sárga fa építőkocka készlet

Fából készült építőkocka készlet uniszex sárga-szürke színekben.

A fa építőkocka egy igazi alapdarab, ami nem hiányozhat egyetlen kisgyermek szobájából sem. Minden kisgyermek szeret építeni, rakosgatni, aztán lerombolni az alkotást. Már egy évesen elkezdhetitek a rakosgatást, és az építőkocka végigkíséri majd az óvodás éveket is. Minél nagyobb lesz gyermeked, annál komolyabb építményeket lesz képes alkotni. Bővítsd kedvetekre a szettet további Label Label fa játékokkal, kockákkal, és hagyd, hadd szárnyaljon gyermeked fantáziája. Meg fogsz lepődni milyen csodás dolgokat képes építeni!

Az 50 különböző formájú és színű, szimbólumokkal és mintákkal ellátott fakockából álló készletet egy praktikus, fogantyúval ellátott tárolódobozban érkezik meg hozzátok.

A doboznak köszönhetően pillanatok alatt rendet tehettek együtt a szobában, ha végeztetek a játékkal. A tárolódobozában könnyen magatokkal is vihetitek az építőkockákat.

Az építőkocka szetthez tartozik egy füzet is, amiben tippeket találsz az építéshez, bár azt javasoljuk, bízzátok a képzeletre az alkotást.

A Label Label fa építőkocka szett serkenti a fantáziát. Az építés közben fejlődik a térlátás, fejleszti gyermeked finom motorikus képességeit, a szem-kéz koordinációt. Az építőkocka a kisgyerek szín- és formafelismerését segíti, valamint a térbeli alakzatok kialakítása koncentrációt, odafigyelést igényel, a különböző alakzatok kitalálásához pedig a fantáziáját használja.

A fakockák kiváló minőségű FSC-tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából készültek, amit gyermekbarát vízbázisú festékkel sárgára, szürkére és fehérre festettek.

A Label Label fa építőkocka készlet biztonságos és bevizsgált termék; CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka