Label Label Label Label púder rózsaszín járássegítő kocsi építőkockákkal

22 290 Ft

Részletek & vásárlás

Cikkszám: 43f47ffa4d94 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Label Label Label Label púder rózsaszín járássegítő kocsi építőkockákkal

Fából készült járássegítő kocsi fa építőkockákkal gyönyörű pasztell színekben. A felhő alakú kocsi masszív és gumibetétes fa kerekekkel van felszerelve, hogy gyermeked biztonságosan és könnyen tudjon járni vele bármilyen felületen.

A kocsiban 20 db betűkkel, számokkal és kedves képekkel festett építőkocka és egy szép óra is található. Minden elem tökéletesen elfér kocsiban.

Gyermeked fejlesztheti vele motoros készségeit, a kockákból szuper dolgokat építhet. Később gyakorolhatja vele a számolást és a betűfelismerést. Az óra mutatói elforgathatók, így az óraolvasás megtanulása szó szerint gyerekjáték lesz! 

A járássegítő kocsi fejleszti a logikus gondolkodást, a szem-kéz koordinációt, a képzelőerőt; mindemellett a mozgásfejlődést is elősegíti.

Fontos: Ez a járássegítő kocsi nem arra szolgál, hogy a gyerekedet járni tanítsa, hanem hogy önbizalmat adjon neki, és magabiztossá tegye az önálló mozgáshoz, ezáltal pedig a motoros készségei továbbfejlesztésére. Kérlek azután kezdjétek el használni a kocsit, hogy gyermeked megtanult önállóan járni.

A járássegítő kiváló minőségű FSC-tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából készült, és gyermekbarát vízbázisú festékkel lágy rózsaszínre festették.

A járássegítő kocsi biztonságos és bevizsgált termék; CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka