Tryco Tryco ÁBÉCÉ fa kirakó

7 200 Ft

Részletek & vásárlás

Cikkszám: 59f3d17b106c Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Tryco Tryco ÁBÉCÉ fa kirakó

Ezzel az ábécés fa kirakóval gyermeked megismerkedik a betűkkel. Mindegyik betűkockának megvan a helye a táblán a táblán; a feladat az, hogy a megfelelő helyre kell őket behelyezni.

A tábla másik oldalán krétatábla található, így gyermekek a mellékelt krétával együtt kipróbálhatják az írást és rajzolást is.
 

Ajánlott korosztály: fa játékok 1-2-3 éveseknek

1 éves kortól kezd kinyílni a világ a gyerekek számára. Minden érdekli őket, mindent szeretnének megfogni, kipróbálni. Érdemes már ebben a korban is a legjobb minőségű fa játékokat beszerezni, hiszen ezek a játékok hosszú éveken keresztül tartósak maradnak. Az 1-3 éveseknek szóló fa játékok óvodás korig biztosan lekötik a kicsik figyelmét, így egyfajta hosszútávú befektetésként is tekintetsz ezekre a termékekre.

A Tryco termékei mindegyike egyedi dizájnnal rendelkezik. Minden formát és színt gonddal és szeretettel választanak ki. Ezenkívül csak prémium anyagokat használnak. Ha a gyártási folyamat végén nem 100%-ban elégedettek az eredménnyel, újra kezdik, és addig tervezik a terméket, amíg el nem érik a kívánt célt.

 

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka