LEGO City: 60314 Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés

10 099 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39509709914170 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

LEGO City: 60314 Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés

A gyerekek eljátszhatják a LEGO® City Kalandok TV sorozat jeleneteit ezzel a LEGO City Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés (60314) játékkészlettel, ami tartalmazza a bűnözők személyre szabott fagylaltos kocsiját fröccsenő kilövővel, valamint egy vagány rendőrségi elfogó járművet, amit egy gumiszaggató egészít ki. A 2 hírhedt fagylaltos bűnöző és a rendőr minifiguráival órákig tartó, akciódús játék vár rád.

Az 5 éves vagy nagyobb gyerekeknek tervezve

Ehhez a LEGO építőkészlethez egy nyomtatott, lépésről lépésre vezető útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás digitális útmutatójának intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét.

A LEGO City kreatív világa

A LEGO City játékkészletek élvezetes építést és játékélményt nyújtanak a részletgazdag épületekkel, a valósághű járművekkel és a szórakoztató karakterekkel, amik fantáziadús, végtelen játékra ösztönöznek.

Minifigurák a dobozban: 3 db
LEGO elemek száma: 317 db
5 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a BIONICLE, a LEGENDS OF CHIMA, a FRIENDS logó, a MINIFIGURES logó, a DIMENSIONS, a MINDSTORMS, a MIXELS, a NINJAGO, és a NEXO KNIGHTS a LEGO Csoport védjegyei. ©2017 A LEGO Csoport

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás