Lego Super Heroes: 76208 Goat hajó

22 299 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39599654371386 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Lego Super Heroes: 76208 Goat hajó

Thor, Hatalmas Thor, Valkyrie és Korg az óriási vikinghajó fedélzetén szárnyalnak a felhok között, amit a legendás kecskék, Fogvigyorgó és Fogcsikorgó húznak. Ám amikor Gorr támadásba lendül, a szuperhosöknek minden képességükre és klassz harci eszközeikre is szükségük lesz a túléléshez.

Thor vikinghajója
– A LEGO® Marvel Goat hajó (76208) arra inspirál, hogy eljátszd a Thor: Szerelem és mennydörgés címu Marvel Studios film akcióit és kalandjait.

Ikonikus szuperhosök
– Thor hatalmas hajóján 5 minifigurát találsz: Thort, Hatalmas Thort, Valkyrie-t, Korgot és Gorrt. A rengeteg hiteles kiegészíto pedig még több fantáziadús játékra inspirál.

Ajándék gyerekeknek
– Lepd meg izgalmas kalandokkal a 8 éves vagy nagyobb Marvel rajongókat egy vikinghajó fedélzetén, ami szuper születésnapi vagy ünnepi meglepetés lehet.

Rengeteg játékmód
– A teljes modell több mint 10 cm magas, 43 cm hosszú és 12 cm széles, ami más LEGO® Marvel építojátékokkal is kombinálható, így még több mókát nyújt.

Interaktív, digitális építés
– A LEGO® Építési útmutatók alkalmazással az építok menet közben felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik modelljük digitális változatát.

Kreatív játék
– Minden LEGO® Marvel építojáték kiváló minoségu játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhosöknek, amik végtelen, fantáziadús játéklehetoségeket kínálnak.

Garantált minoség
– A LEGO® elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minoségi szabványoknak annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetok és szétszedhetok legyenek minden alkalommal.

Garantált biztonság
– A LEGO® elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Minifigurák a dobozban: 5 db
LEGO elemek száma: 564 db
8 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a VIDIYO, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás