Lego Dots: 41954 Öntapadós felvarró

1 799 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39642880278586 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Lego Dots: 41954 Öntapadós felvarró

Inspiráld a gyerekek végtelen kreativitását ezzel a bohókás Lego Dots: 41954 Öntapadós felvarró kézműves készlettel. Ebben a LEGO® DOTS szettben minden megvan a design-mókához. A gyerekek büszkén megmutathatják egyéniségüket. A felvarró bármelyik kemény, egyenletes felületet feldobja. A 8×8-as felvarró mellett 94 db színes lapocskát is találsz.

Végtelen játék

A DOTS készletek bevezetik a gyerekeket a LEGO játék és kreativitás nyújtotta vidámságba, miközben megalkotják és feldíszítik a különféle készleteket. Nincsenek szabályok – ahogy az összes DOTS szett esetén sem (külön kaphatók) –, hiszen a varázslat és az irányítás csakis a gyerekek képzelőerején múlik. A többi DOTS készlethez hasonlóan, ez a szett is igazán kreatív ajándék a hétköznapok során olyan gyerekek számára, akik megérdemelnek egy kis jutalmat.

LEGO elemek száma: 95 db
6 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a VIDIYO, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás