LEGO Harry Potter: 76409 A Griffendél ház címere

12 899 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39881483943994 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

LEGO Harry Potter: 76409 A Griffendél ház címere

Mutasd ki a Griffendél™ iránti hűségedet ezzel a varázslatos, kockákból épült ház címerrel! Akaszd ki a Griffendél címert a falra, vagy nyisd ki, és csatlakozz Harry Potter™, Angelina Johnson és Neville Longbottom™ csapatához a Griffendél klubhelyiségében! Fogd meg az aranycikeszt vagy Griffendél kardját™! Ülj a kandalló mellé, és sakkozz egy kicsit… és közben figyeld, hogy Sirius Black™ mikor jelenik meg a lángok között!

A Harry Potter™ rajongók büszkén kimutathatják a Griffendél™ ház iránti hűségüket ezzel a LEGO® kockákból épült ház címerrel (76409). Szuper hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb gyerekeknek, ami egy Griffendél ház címert ábrázoló lapocskát és akasztóelemet is tartalmaz a kiállításhoz. A címert akár ki is nyithatod, hogy felfedezd a Griffendél klubhelyiségének elbűvölő másolatát, ami olyan autentikus részleteket tartalmaz, mint a kandalló, ülőhelyek és egy sakktábla. A becsúsztatható, lentikuláris hátlap varázslatos, 3D-s hatást kelt, amin egy Sirius Black™-et ábrázoló kép látható, miközben megjelenik a lángok között, valamint egy trófea ami az 1. vagy a 4. helyezést mutatja. Ikonikus karakterek Ez a hordozható játékkészlet a 4 gyűjthető Roxfort™ házcímer egyike. A szett Harry Potter, Angelina Johnson és Neville Longbottom™ minifiguráit, az aranycikeszt és Griffendél™ kardját tartalmazza a játékhoz. LEGO Builder A gyerekekre egy egyszerű és intuitív építési kaland vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Lego elemek száma: 285 db
Minifigurák a dobozban: 3 db
9 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a VIDIYO, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás