LEGO Harry Potter: 76412 A Hugrabug ház címere

12 899 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39881484075066 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

LEGO Harry Potter: 76412 A Hugrabug ház címere

Mutasd ki a Hugrabug™ ház előtti tiszteleted ezzel a fantasztikus címerrel! Akaszd ki a falra a Hugrabug címert, vagy nyisd ki és vágj bele a kalandokba a növényekkel teli klubhelyiségben Cedric Diggory, Susan Bones és Hannah Abbott társaságában! Egyél finomságokat az asztalról! Keresd meg Hugrabug mágikus serlegét a polcon! Nézd meg, ahogy kint előbukkan a mandragóra! De légy óvatos – az Orrontó Furkász érméket lop!

A gyerekek megmutathatják a szívükhöz közel álló színeket ezzel a LEGO® Harry Potter™ A Hugrabug ház címere (76412) szettel. A készlet a Hugrabug címerét ábrázoló lapocskát és egy akasztóelemet tartalmaz, amivel kiteheted a falra. A kockákból épült címert kinyitva felfedezheted a Hugrabug növényekkel teli klubhelyiségének részletgazdag másolatát, ahol a Hugrabug serlegét, tököt, megépíthető ládát és egy válogatott ételelemekkel teli asztalt találsz. A becsúsztatható, lentikuláris hátlap varázslatos, 3D-s hatást kelt, például láthatod, ahogy a mandragóra előbukkan a függöny mögött, az Orrontó Furkász pedig érméket lop egy hordó mögött. A készlet Cedric Diggory, Susan Bones és Hannah Abbott minifiguráit is tartalmazza, kiegészítőkkel együtt. Könnyen hordozható Az egyszerű tárolásra és hordozhatóságra tervezett játékkészlet klassz ajándék a 9 éves vagy nagyobb gyerekeknek. Ez a szett a 4 gyűjthető Roxfort™ házcímer egyike. LEGO Builder A gyerekekre intuitív építési kaland vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Lego elemek száma: 313 db
Minifigurák a dobozban: 3 db
9 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a VIDIYO, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás