Lego Ninjago: 71760 Jay mennydörgő EVO sárkánya

6 999 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39509191884858 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Lego Ninjago: 71760 Jay mennydörgő EVO sárkánya

A Jay mennydörgő EVO sárkánya (71760) játékkészlettel a 6 éves vagy nagyobb nindzsák saját, szórakoztató történeteket alkothatnak. A beállítható lábak, karok, állkapocs, fej és fegyverszerű farok mellett a sárkány nagyobb és erősebb szárnyakkal is felturbózható.

Akciódús nindzsacsaták

Az építőkészlet 2 minifigurát tartalmaz: Jay-t nuncsakukkal és karddal, valamint Viper Flyert hátrakétával és karddal, így garantáltan elképesztő összecsapások várnak a fiatalokra. Ha a gyerekek legyőzik a nindzsaellenségeket és teljesítik a küldetésüket, akkor egy új, 2022 januárjában megjelenő, gyűjthető zászlót kapnak jutalmul.

Egyedi játékok a kreatív szórakozáshoz

A NINJAGO játékok képesek elcsalogatni a gyerekeket a képernyők elől, így elmerülhetnek a fantáziabeli akció magával ragadó világában. Ez egy olyan hely, ahol a bátor nindzsahősök mellé szegődve olyan építőkészletek gazdag gyűjteményével szállhatnak szembe a gonosztevőkkel, amik között várnak rájuk motorkerékpárok, robotok és nindzsatemplomok is.

Minifigurák a dobozban: 2 db
LEGO elemek száma: 140 db
6 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a BIONICLE, a LEGENDS OF CHIMA, a FRIENDS logó, a MINIFIGURES logó, a DIMENSIONS, a MINDSTORMS, a MIXELS, a NINJAGO, és a NEXO KNIGHTS a LEGO Csoport védjegyei. ©2017 A LEGO Csoport

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás