Lego Star Wars: 75324 Dark Troope támadás

13 199 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39797745188922 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Lego Star Wars: 75324 Dark Troope támadás

Ünnepeld meg Luke Skywalker visszatérését a Star Wars: A Mandalóri című sorozat 2. évadában ezzel a 8 éves kortól ajánlott Dark Trooper támadás építőjáték-készlettel (75324). A szett a Birodalmi könnyűcirkálóban játszódó jelenet részleteit jeleníti meg, ahol Luke újra felbukkant. A helyszínt egy forgó felvonó, egy forgó harci platform és egy csúszó „Erő” platform egészíti ki, amivel visszaverheted a Dark Troopereket. A készletben 4 LEGO® minifigura is vár rád: egy új, 2022 márciusában megjelenőLuke Skywalker fénykarddal, és 3 Dark Trooper romboló pisztolyokkal, amik szórakoztató, kreatív játékra inspirálnak.

Digitális építési eszközök

Az illusztrált, lépésről lépésre vezető építési útmutatót megtalálod a dobozban, valamint az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban, ami interaktív képmegjelenítő eszközöket is tartalmaz, amik még tovább fokozzák a kreatív élményt.

Klassz építőjátékok

A LEGO Csoport már 1999 óta kínál csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőketa Star Wars™ univerzumból, így a rajongók minden korosztályára hatalmas kínálat vár, amik között szuper ajándékokat találnak.

Minifigurák a dobozban: 4 db
LEGO elemek száma: 166 db
8 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a VIDIYO, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás