LEGO Technic: 42144 Anyagrakodó

44 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39881484435514 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

LEGO Technic: 42144 Anyagrakodó

Odavagy a gépészetért és a mérnöki tudományokért? Akkor ezt az izgalmas építményt imádni fogod! A LEGO® Technic Anyagrakodó készlet bámulatos betekintést nyújt abba, hogyan is működik egy anyagrakodó jármű. Rengeteg manuális és pneumatikus funkció vár rád, amik segítségével felfedezheted, hogy ez a hatalmas jármű hogyan válogatja szét, szedi halomba és tölti fel a hulladékanyagokat, hogy azok készen álljanak a feldolgozásra.

Ismersz olyan gyereket, aki odavan a gépészetért és a mérnöki tudományokért? Akkor ezt a 10 éves kortól ajánlott LEGO® Technic Anyagrakodó (42144) szettet imádni fogja! Az építészeti játékokért rajongó gyerekeknek készült, mechanikai modell bámulatos betekintést nyújt abba, hogyan is működik egy anyagrakodó jármű. A gyerekekre rengeteg manuális és pneumatikus funkció vár, amik segítségével felfedezhetik, hogy ez a hatalmas anyagrakodó hogyan válogatja szét, szedi halomba és tölti fel az anyagokat a feldolgozásra. Izgalmas építmény A pneumatikus funkciók közé egy bámulatos, közel 35 cm-re nyúló, mozgatható kar, valamint egy klasszikus, nyitható és csukható, „narancshéj” stílusú markoló tartozik. A manuális funkciók között egy 360 fokban elforgatható emelőkar, egy emelőkezelő, valamint egy mobil futóműrendszer vár rád kormányzással és 4 kitámasztólábbal. Nagyszerű bevezetés a mérnöki tudományba A LEGO Technic építőmodell-készletek elemei valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, amik megközelíthető és realisztikus módon vezetik be a fiatal LEGO építőket a műszaki tudományok világába.

Lego elemek száma: 835 db
Minifigurák a dobozban: nem tartalmaz
10 éves kortól ajánljuk

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a VIDIYO, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás