Magic Muffin – kifordítható plüss figura – Choco a láma

3 999 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39751471530042 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Magic Muffin – kifordítható plüss figura – Choco a láma

Choco egy igazi kis cukorfalat láma, akivel minden együtt töltött perc maga a varázslat. Minden kisgyermek arcára mosolyt csal és azonnal vidám mókázásra inspirálja őket ez a kedves karakter. A gyerekek nagy kedvencei az édes és illatos játékfigurák, melyek hatalmas nevetések okozói és izgalmas történetek szereplői lehetnek.

Ha gyermeked szereti a cuki plüssöket és a váratlan meglepetéseket, akkor remek választás lesz számára ez az imádnivaló 2 az 1-ben játék.

A kedves kis lámával izgalmas szerepjátékokat játszhat el minden kisgyermek. Ha úgy tartja kedve, egy fincsi muffin, ha mást szeretne játszani, akkor pedig egy igazi kis barát vagy kabala lehet belőle.

A varázslatos Magic Muffins termékcsalád 12 darab gyűjthető figurával örvendezteti meg a gyerkőcöket. A cuki figurák igazán szórakoztató és hosszan tartó kikapcsolódásra invitálják kis gazdáikat. Játék közben fejlődik a kicsik képzelőereje, kreativitása és a szerepjátékoknak köszönhetően szociális készségeik is.

Kellemes illatuk megtölti a játékidőt maradandó élményekkel, hiszen egy-egy illatról még felnőtt korban is eszükbe juthat majd a gyermekkor gondtalan, játékos megélése.

A játék mérete kb. 10×10×13 cm.

A Magic Muffin kifordítható plüss figurát 3 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás