Hátsó Gondolatok felnőtt társasjáték

9 999 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Hátsó Gondolatok felnőtt társasjáték

Rossz az, aki rosszra gondol – A sikamlós találós kérdések játéka!
A Hátsó gondolatok felnőtt társasjáték kiváló, könnyed, de pikáns szórakozást tartogat. A gyakran szemérmetlennek hangzó téma oldja a hangulatot és a feszültséget, még izgalmasabbá teszi a játékot az, hogy valójában nem is „arról” beszélünk. Olyan találós kérdéseket tartalmaz a játék, amelyek feladványa izgalmas és sikamlós témát ígér, megoldása azonban teljesen hétköznapi. Mikor kiderül a megfejtés, pironkodhatunk, mert csupa „rosszra” gondoltunk, miközben teljesen ártatlan dologról van szó, mint a szappan vagy a görögdinnye.

Néhány példa a Hátsó Gondolatok társas feladványaira:
– Mi lehet a nagyot durranó, férfi játékszer, ami könnyen elsülhet?
– Mi lehet az az édes piros dolog, aminél érdemes először levetkőzni, nyelés helyett a magját ki kell köpni, és még a hasadon is végigcsúszhat?
A magyar nyelv színességére és kétértelműségére épülő Hátsó Gondolatok felnőtt társasjátékban piszkos fantáziánk segítségével kell megfejteni a feladványokat, vagy éppen el kell nyomnunk azt és arra kell koncentrálnunk, hogy ne gondoljunk semmi „rosszra”. Az izgalmas, néha kihívóan pajkosnak tűnő leírások majdnem minden esetben ártatlan kifejezéseket rejtenek. Itt tipikusan igaz a mondás: „Rossz az, aki rosszra gondol.”

Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: kb. 45-60 perc
Ajánlott korosztály: 18 éves kor felett – kizárólag felnőtteknek!

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás