Álomkert társasjáték

16 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Álomkert társasjáték

Az Álomkert társasjáték az egész család számára ideális, hiszen már 8 éves kortól ajánlott. Az átlagos játékidő 45 perc, ami tökéletes időtartam egy kerti pályával való kikapcsolódáshoz. A játékosok együttműködési képességét is teszteli a játék, hiszen a közös pontszám elérése érdekében szükség van a stratégiai tervezésre és a kommunikációra.

Az Álomkert társasjáték számos elismerést kapott, köztük a “Mensa Select” díjat és a “Parents’ Choice Gold Award” kitüntetést. Ez az egyedülálló játék a kertészkedés és a társasjátékok szerelmeseinek egyaránt meghatározó élményt nyújt, hiszen a játékosok saját álomkertjüket építhetik fel a saját elképzeléseik alapján. A játékot tervezők minden részletre odafigyeltek, hogy a játékosok számára a lehető legkellemesebb játékélményt nyújtsák.

Ne hagyd ki az Álomkert társasjátékot, amely egyszerre szórakoztat és kikapcsolja az elmét! Építsd fel saját gyönyörű kertedet, és élvezd az álmodozás és a játék örömét egyaránt. Vásárold meg most az Álomkert társasjátékot, és fedezd fel a saját zöld területed szépségeit!

A doboz tartalma: 98 illusztrált kártya, 7 pontozótábla, 7 fal, 24 szalagjelző, 3 érmejelölő és egy játékszabály.

8 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás