Castle of Mind Wyvern társasjáték

10 299 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Castle of Mind Wyvern társasjáték

Megérkezett a Castle of Mind új változata, a Castle of Mind Wyvern. Ezt a verziót már nemcsak ketten, hanem akár hárman vagy négyen is lehet játszani. A játék során lovagok és varázslatos lények csatáznak egymással négy királyság zászlaja alatt. A játékosokon múlik, hogy kié lesz a birodalom. A seregek mozgatása és a kiváló stratégia ugyanolyan fontos a parti során, mint a diplomácia, hiszen a megfelelő pillanatban megkötött vagy felbontott szövetségek eldönthetik a csatát.

A Castle of Mind játékoktól megszokott módon a szabályok egyszerűek, azonban jól játszani kihívás, mivel folyamatosan változik a hadszíntér. Fordulatokban gazdag játék, amely a sakkhoz hasonlóan mindvégig izgalomban tartja a játékosokat.

Szépen kidolgozott, letisztult absztrakt játék a stratégiai társasok kedvelőinek. A társas 100%-ban magyar fejlesztésű. Remekül fejleszti a logikát, a türelmet és a koncentrációt.

A legtöbb lehetőség a 4 személyes játékmódban rejlik, de ketten és hárman is játszható. Egyaránt ajánlott felnőtteknek és gyerekeknek.

Átlagos játékidő: 30-120 perc
Csomagolás mérete: kb. 30 x 30 x 5 cm
6 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás