Deszkalózok – Csak semmi fánik! Társasjáték

12 699 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Deszkalózok – Csak semmi fánik! Társasjáték

Kockázatos kalózkodás – tolj ki a többiekkel!
A Deszkalózok – Csak semmi fánik! kedves kockázatvállalós társasjáték gyerekeknek (is). A játékosok kincskártyákat húznak – amíg csak mernek! Ha nem túl mohók, ládákat pakolhatnak ellenfeleik (mágneses) pallóira, hátha vízbe pottyannak!
A Deszkalózok társasjátékban fiatal és csintalan kalózokként játszunk, akik megpróbálnak kincseket lopni a kapitány, Jiráf ládájából, miközben vádolják egymást. Azonban vigyázni kell, mert ha elkapnak, akkor a hajó orrára kerülünk! A játék során minél több kincset sikerül ellopni, annál több láda kerül az ellenfelünk hajóorrára, ami akár felborulhat és így veszítheti el az ellenfelünk a játékot.
Minden fordulóban annyi lapot húzhatunk a kapitány ládájából, amennyit csak szeretnénk. Minél több lapot húzunk, annál több láda kerül az ellenfeleink hajóorrára. Azonban vigyázzunk, mert ha kétszer húzunk ugyanolyan lapot, az elefántunk előrefut a hajóorron.
Az As d’Or – Jeu de l’Année Enfant díjra is jelölt Deszkalózok társasjáték garantált kikapcsolódást és rengeteg nevetést biztosít a család, barátok és kalandvágyó játékosok számára. Csatlakozz a kalózok csapatához és légy az első, aki ellopja a kincset!

Játékosok száma: 2 – 4 fő
Játékidő: 30 – 45 perc

5 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás