Dixit társasjáték – magyar kiadás

9 498 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Dixit társasjáték – magyar kiadás

Dixit társasjáték

A Dixit társasjáték egyszerű szabályú asszociációs partijáték. Nagyjából olyan képességekre van hozzá szükség, mint a Tabuban, csupán sokkal nagyobb képzelőerőre, és némi taktikai érzékre. Engedd szabadjára a fantáziád, hisz ez a játék erről szól!

A Dixit asszociációs társasjáték menete:

Mindenki kap a kezébe hat darab nagyméretű Dixit kártyát, rajtuk festményekkel. A kezdőjátékos kiválaszt a kezében levők közül egyet, kitalál hozzá egy címet, mondatot, amely a képre jellemző, vagy ami eszébe jutott róla, de mégsem túl nyilvánvaló. Mindenki más is kiválaszt egy képet a kezéből, amelyre szerinte illik az adott meghatározás. Majd felfedjük a lapokat, és a mesélőn kívül mindenkinek szavaznia kell, hogy melyik képet választotta a mesélő. A játék során érdemes a megérzéseidre és empátiádra hagyatkozz! Hamar kiderül, hogy mennyire ismered a játékostársaidat, és vajon tudod-e mi jár a fejükben?

Amit a Dixit társasjátékról még tudni érdemes:

A Dixit megunhatatlan, hisz egy képről mindenkinek más és más jut eszébe. Remek csapatépítő társasjáték! Számos kiegészítő is tartozik a játékhoz.
A Dixit társasjáték az asszociációs játékok koronázatlan királya, nem hiába lett 2010-ben az év játéka, sikere pedig azóta is töretlen!

Játékosok száma: 3 – 6 játékos részére
Játékidő: 30 – 40 perc
A Dixit társasjátékot 8 éves kortól ajánljuk

 

Családi társasjátékokszéles választékával várunk!

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás