Mysterium Kids – Kipkop kapitány kincse társasjáték

13 299 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Mysterium Kids – Kipkop kapitány kincse társasjáték

A KipKop kapitány kincse társasjáték egy fantasztikus kalandra hív, amelyben a játékosoknak együtt kell működniük, hogy megszerezzék a kincset, mielőtt az éjszaka véget ér. A játékban egy régi kastélyban kell kincset keresni, ahol a kísérteties KipKop kapitány szelleme segít nekünk a tamburinján keresztül. A játékosoknak figyelniük kell a szellemtől kapott jelekre, és kitalálniuk, melyik zajkártyát kell kiválasztaniuk, hogy megtalálják a kincset.

A KipKop kapitány kincse társasjáték 2-7 játékos számára ajánlott, és 8 éves kortól játszható. A játék időtartama körülbelül 30 perc, amelynek során a játékosok izgalmas kalandokat élhetnek át a kastélyban.

A játék több díjat is elnyert, köztük a 2022-es Tric Trac Nominee, Tric Trac Enfant Nominee, és Tric Trac d’Argent Enfant Nominee díjakat. Ez a társasjáték garantáltan izgalmas és szórakoztató időtöltést nyújt minden játékosnak, és tökéletes választás lehet családi vagy baráti körben rendezett játék estékhez.

Csatlakozz te is a KipKop kapitány kalandjához, és találd meg a kincset a kastélyban a szellemtől kapott jelek segítségével!

Játékosok száma: 2-7 fő
Játékidő: kb. 30 perc

8 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás