Noris Föld körüli utazás gyerekeknek társasjáték

6 399 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Noris Föld körüli utazás gyerekeknek társasjáték

Vidám és tanulságos Föld körüli utazás gyermekeknek. A Noris által készített oktató társasjáték a már megszokott kiváló minőségben.
Te tudod a választ a kérdésekre? Hol található az Eiffel-torony? Hol élnek a jegesmedvék? Hol állnak a híres piramisok? Kérdések, melyekre megtudhatod a választ és játszva tanulhatsz más országokról, városokról, építményekről, népek szokásairól.

A gyermekek számára rajzolt nagyméretű világtérképen a kontinensek különféle színekkel vannak jelölve, a legfontosabb országok és néhány nagyváros is megtalálható rajta szép illusztrációkkal kiegészítve. A térkép szélén a nemzeti lobogókkal is megismerkedhetnek a lurkók.

A játékhoz a tábla elejét használjuk, ahol az adott országok nevét csak számok jelzik. A 110 kártyán lévő képek segítségével fontos dolgokkal ismerkedhetnek meg a gyerkőcök a világ minden szegletéről, szegletéből. Majd következik az országot firtató kérdés. Ki találja meg a kérdéses országot a térképen? Az azonnali ellenőrzéshez csak fordítsuk meg a kártyát, ahol további érdekességeket is megtudhattok az adott országról.

A doboz tartalma:
– extra nagy méretű játéktábla (65 x 44 cm-es),
– 110 színes és illusztrált kérdés-, és válaszkártya,
– 6 játékbábu,
– 1 dobókocka,
– 48 tudás zseton,
– kártyatartó doboz,
– játékleírás

Játékosok száma: 2-6 játékos
6 éves kortól ajánljuk

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás