Óceán társasjáték

14 899 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Óceán társasjáték

A prehisztorikus világban bolygónk nagy részét terjedelmesóceánok fedték: az első élet bölcsői. Fedezd fel a Föld ismeretlenmélységeit a többszörös díjnyertes Evolúció társasjáték önállófolytatásában, az Óceánban. Alkalmazkodj a víz körülményeihez ebbena lenyűgözően szép, interaktív mechanika-építős (engine-builder)társasjátékban, ami a családi kategória kedvelői mellett a gémerjátékosoknak is kiváló stratégiai élményt nyújt. 

A játék koncepciója, hogy a játékosok igyekeznek minélhatékonyabb tengeri teremtményeket létrehozni, azokat a tengeriélőlények legelőnyösebb képességeivel felruházni, és mindezt azértteszik, hogy a játék végére ezzel tudják a legtöbb pontotkihalászni. 

Noha a játék főbb lépései egyszerűek, körökre osztott fordulókkövetik egymást, minden játékos köre 3 fázisból áll (lapkijátszás,etetés, öregedés), nagyon hamar akár gémerek kedvencévé is válhat.A játékban ugyanis erősen jelen van a mechanika-építés(engine-building), amivel változatos képességekkel mindenki asaját, diverz játékstílusát építgeti. A győzelemhez számtalan út ésstratégia vezethet, mondhatni tengernyi mélysége van azÓceánnak…

 

Játékosok száma: 2-4 fő

Játékidő: 60 – 90 perc

Ajánlott korosztály: 12 éves kortól 

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás