Árnyék nyomozó rejtélyei kártyajáték

2 299 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39881481748538 Kategóriák: , ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Árnyék nyomozó rejtélyei kártyajáték

Készen álltok az agytornára? A zsebre vágható MindTrap kártyajátékok izgalmas és elgondolkodtató kihívásokra hívnak titeket. Nézzetek szembe a feladványokkal egyedül vagy társasággal, játsszatok kooperatívan, vagy versenyezzetek, hogy kiderüljön, kinek vág jobban az esze!

A MindTrap Árnyék nyomozó rejtélyei pakli 2 x 71 feladvánnyal kísérli meg előhozni a játékosokban szunnyadó zsenit. Mindegyik kártya egy bűneset körülményeit taglalja, amelyből fényt deríthettek a rejtélyre. Olvassatok a sorok között, lássátok meg az összefüggéseket, és tegyetek pontot a minden idegsejtet megmozgató ügyek végére! A játék során az aktuális felolvasótól balra ülőnek kell megválaszolnia a felolvasott feladványt. Ha a játékos helyesen válaszol, elteheti a kártyát, ha viszont kifog rajta a kérdés, tegyétek félre a lapot! Az nyer, aki előbb összegyűjt 5 kártyalapot, de saját célokban is megegyezhettek.

A játék játszható a teljes paklival, de akár a körök számának megfelelően is ki lehet választani a feladványokat. Jó választás családi, baráti összejövetelekre vagy utazásokra.

Csomagolás mérete: kb. 8,5 x 2 x 14 cm

12 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás