Dínó expedíció társasjáték

7 826 Ft

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Dínó expedíció társasjáték

A Dinó Expedíció társasjátékkal garantált lesz a nevetés az egész család számára.

A készlet főként a legkisebbeket csábítja lélegzetelállító kalandra már 4 éves kortól, hiszen belecsöppenhetnek az izgalmas vulkánok és a lenyűgöző dinók világába.

Szívesen bújnál egy dinómentő felfedező bőrébe?

A játékosok a társasjátéknak köszönhetően visszautazhatnak az időben, egészen a dinoszauruszok koráig. Ahol elképesztő feladatot kapnak. Le kell menekíteniük saját, cuki dinófiguráikat egy kitörni készülő vulkánról, ám ezt csak megadott módon vihetik véghez.

A játék menete

A társas tere maga a vulkán. A játékhoz tartozik egy pörgettyűs tábla, ami nagyban befolyásolja az események menetét, mert meghatározza, a dinoszauruszmentők hová léphetnek bábuikkal a vulkánon.

Amennyiben a játékosok sikerrel szeretnék venni az akadályokat, vigyázniuk kell, nehogy instabil területre érkezzenek. Ugyanis, ha ez megtörténik, meg kell húzniuk a társason található kart, ekkor a vulkán fordul egyet, és máris rettentően izzasztóvá válik a helyzet. Hisz, ha bekövetkezik a vulkánkitörés, a mélyedések megnyílnak, a dinók pedig veszélybe kerülnek. Ha egy játékos dinójával éppen egy ilyen területen áll, akkor az állat a lávába pottyan. Ha szerencsésen megússza és elkerüli őt a vész, továbbra is játékban marad a bábujával. A társas során az nyer, aki a legtöbb dinót lemenekíti a vulkánról. Vajon ki lesz a legügyesebb?

Játékos fejlesztés

A Dínó expedíció társasjáték remekül fejleszti a motorikus funkciókat és erősíti a kézizmokat. Ezek a készségek pedig nélkülözhetetlenek lesznek a későbbi iskolai években. Emellett ezzel a játékkal játszva a móka sem marad el, hiszen a kicsik legféltettebb álma válhat valóra és óriási dinós kalandban lehet részük. Így élményekkel gyarapodnak, fejlődik érzelmi intelligenciájuk, kommunikációs készségük és erősödhetnek társas kapcsolataik is.

A Dínó expedíció társasjáték tartalma:
– 1 db vulkán
– 16 db dinó bábu 4 különböző színben
– 1 db pörgettyűs tábla nyíllal
– játékszabály

A csomagolás mérete kb. 27 × 27 × 14 cm.

Játékosok száma: 2-4 fő.

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka
Részletek & vásárlás