Gyerek Papucs Calvin Klein Jeans Logo Pool Slide V3B0-80637-1231 M Black 999

12 840 Ft

Részletek & vásárlás

Cikkszám: 0000302636068-29 Kategória: Címke:
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Gyerek Papucs Calvin Klein Jeans Logo Pool Slide V3B0-80637-1231 M Black 999

Örömmel mutatjuk be a legújabb Calvin Klein Jeans gyerek papucsot! Ez a kiváló minőségű papucs mindenben megfelel a legigényesebb szülők elvárásainak, és gyermekeidnek is garantáltan nagy örömet fognak okozni.

Minden Calvin Klein Jeans gyerek papucs esetében különösen figyeltek az alábbi szempontokra:

Kényelmes viselet: A gyermekek lábai még fejlődésben vannak, ezért fontos, hogy olyan lábbelit viseljenek, ami kényelmet és megfelelő támasztást nyújt. Minden Calvin Klein Jeans papucsok puha talppal és kényelmes szíjjal rendelkeznek, így kényelmes viseletet biztosítanak egész nap.

Biztonság: A gyermekek aktív életet élnek, és fontos, hogy lábbelijük biztonságosan rögzüljön a lábon. Általában minden Calvin Klein Jeans gyerek papucs erős és tartós anyagból készül, amely biztosítja a megfelelő tartást és stabilitást.

Divatos design: AFekete szín különösen kedvelt a gyerekek körében. A legtöbb Calvin Klein Jeans gyerek papucs különböző színekben és mintákkal érhetőek el, így minden gyermek megtalálhatja a saját egyedi stílusát.

Könnyen tisztítható: Tudjuk, hogy a gyerekek néha szívesen sétálnak a homokban vagy fűben játszanak. Könnyen tisztítható anyagból készültek, így a szülőknek sem kell aggódniuk a tisztán tartás miatt.

Ne habozz tovább, és nézd meg a gyerek papucs részletes adatait a “Részletek & vásárlás” gombra kattintva!

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka