Geomag MagiCube 16 db-os mágneses építőkocka – Green Line

12 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 39534683717690 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Geomag MagiCube 16 db-os mágneses építőkocka – Green Line

A Geomag Green Linetermékvonal100 %-ban újrahasznosított műanyagból készül. A termékekelőállítása során eddig is hangsúlyt fektettek a környezettudatosgyártásra -100%-ban megújuló energiaforrások igénybe vételével. Akiváló svájci minőségnek köszönhetően a játékélmény is minőségipillanatokat hoz el számunkra. Válaszd te is a Geomag Greentermékek egyikét, hogy velünk együtt figyelhess odakörnyezetünkre!
A Magicube a Geomag új mágneses vonala,amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék amágnesesség világát. A kockák mágnessel vannak ellátva, amelyeketbármely irányba fordítva a mágneses erő hatására könnyedénösszetapadnak. Szabadalmaztatott eljárással a kockákban lévőpólusok mindig a megfelelő irányba fordulnak, ezzel megkönnyítik akicsik építési feladatai. Fedezze fel gyermeked a mágnesességvarázslatos erejét játékosan a Magicube kockák segítségével.

A MagiCube vonal a legkisebbek számára készült, nagyobb kockák ésélénk színek jellemzik. A kockák mégnesessége igen erős, ígybármilyen 3 dimenziós alkotás kivitelezhető velük. A kicsikmegismerkednek játék közben a mágnesességgel, és fejlődik szem-kézkoordinációjuk és kreativitásuk.

A doboz tartalma:
– 4 db kék színű MagiCube kocka
– 4 db piros színű MagiCube kocka
– 4 db sárga színű MagiCube kocka
– 4 db zöld színű MagiCube kocka

A csomagolás mérete: 13 x 13 x 18,7cm
1 éves kortól ajánljuk.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás