Funko POP! Guardians of the Galaxy 3 – Groot figura #1203

6 599 Ft

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: 47149820870987 Kategóriák: ,
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Funko POP! Guardians of the Galaxy 3 – Groot figura #1203

A Funko POP! Guardians of the Galaxy 3 – Groot figura #1203 egy lenyűgöző játékfigura, amely az ikonikus Marvel karaktert, Grootot ábrázolja a Guardians of the Galaxy harmadik részéhez kapcsolódva. Ez a figura valódi csemege minden Marvel rajongó számára, és remek kiegészítője lehet a gyűjteménynek.

A 9 cm magas figura kiváló minőségű vinilből készült, és rendkívül részletgazdagon kidolgozott. Groot karakterének minden jellegzetességét hűen visszaadja, beleértve az ikonikus megjelenését és karakterének egyedi vonásait. Ez a figura remek választás minden Marvel rajongó számára, és tökéletes kiegészítője lehet bármelyik gyűjteménynek.

A Funko POP! Guardians of the Galaxy 3 – Groot figura #1203 remekül mutat a polcon, az asztalon vagy bármilyen gyűjtemény részeként, és garantáltan örömet fog okozni a gyűjtőknek és a Marvel rajongóknak egyaránt. Ez a figura kiváló ajándék lehet minden képregényrajongó számára, és emlékeztetőként szolgálhat a Marvel univerzum iránti rajongásról.

A Funko POP! Guardians of the Galaxy 3 – Groot figura #1203 egyedi és stílusos kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének, és garantáltan megdobogtatja a szívét mindazoknak, akik szeretik a Marvel univerzum világát.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!


További információk

Márka

Részletek & vásárlás