Myki gyerek okosóra GPS nyomkövetővel, kék/zöld

Original price was: 36 900 Ft.Current price is: 26 900 Ft.

Kifejezetten gyerekeknek tervezett okosóra GPS nyomkövetővel.

Részletek & Vásárlás

Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Leírás

Myki gyerek okosóra GPS nyomkövetővel, kék/zöld

Élvezze Myki gyerek okosóra 24 órás műholdas GPS nyomkövetés kínálta előnyöket, amely még precízebben tudja figyelemmel követni gyermeke tartózkodási helyét!

Hívások

A Myki okosóra gyerekeknek készült és akár 18 telefonszám betáplálására és hívására alkalmas. Ezeket a telefonszámokat az applikáción keresztül lehet megadni.

Beszélgetés

A Myki gyerek okosóra képes hangüzenetet küldeni az applikáció segítségével a mobiltelefonra, illetve fogadni is tud.

SOS Gomb

A MyKi Watch applikáción keresztül megadhat kettő telefonszámot, amelyet az SOS gomb megnyomása után a készülék automatikusan tárcsáz. A gomb megnyomása után az óra folyamatosan hívja a két megadott telefonszámot, ameddig valamelyik nem fogadja a hívást.

Érintő kijelző

A MyKi Touch-al könnyedén elérheti bármelyik menüt, csak érintse meg a kijelzőt. Az új színes kijelző, és az intuitív, könnyen kezelhető menü még interaktívabbá teszi az órát.

Csengés mód

A Myki gyerek okosóra 3 féle választható csengőhanggal rendelkezik. Az óra automatikusan tud váltani a rezgő illetve a csendes módok között. Az automatikus aktiválás a gyermek tartózkodási helyétől függ, amely biztosítja, hogy gyermekét ne zavarják rosszkor.

Óra

A MyKi Touch a sok más funkció mellett karóraként is működik. Gyermeke így mindig tisztában lehet a pontos idővel, amely a főképernyőn folyamatosan látható.

Cserélhető óraszíj

Az óraszíj úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a gyermekek számára. A szíj elszakíthatatlan puha szilikon, antibakteriális és cserélhető. Élvezze a változatosságot és a tartósságot a MyKi Touch-al.

Beépített modulok

GPS vevő

A fejlett GPS vevőnek köszönhetően, amely közel 24 műholddal képes kommunikálni, az eszköz tökéletes pontossággal meg tudja mutatni gyermeke tartózkodási helyét az applikáción keresztül. A helymeghatározás precíz és rendkívül gyors.

Közelségi szenzor

Az integrált közelségi szenzornak köszönhetően mindig tudni fogja, hogy gyermeke éppen viseli-e az órát. Az óra naplózza a fel-és levételeket egyaránt, amelyeket az applikáción keresztül figyelemmel követhet.

Színes érintőképernyő

A MyKi touch színes érintőképernyővel rendelkezik, 240/240 DPI. A képernyő mutatja a pontos időt, a térerőt, a kiválasztott hangüzemmódot, az internetelérést, a töltöttségi szintet, a kapott üzeneteket és a gyorstárcsázási lehetőséget (apu és anyu) egyaránt.

Hangszóró és mikrofon

A hangszóró és a mikrofon használatával hangüzenetet lehet küldeni illetve fogadni is az applikáción keresztül.

Akkumulátor

A MyKi Touch akkumulátora még erősebb lett, 480 mAH. Az akkumulátort egy standard micro USB kábelen keresztül lehet tölteni. Ehhez használhatja számítógépét vagy egy egyszerű telefon töltőt is.

WiFi modul

Minden óra rendelkezik integrált Wifi modullal, amely a beltéri helymeghatározásban játszik nagy szerepet. Ha gyermeke egy épületben van, ahol van wifi, akkor a helymeghatározás a wifi hálózaton keresztül történik. Mi több, a wifi modul lehetővé teszi, hogy rajta keresztül Biztonságos Zónákat adjon meg.

Gyorsulásmérő

A beépített gyorsulásmérő naponta számolja a megtett lépéseket és a mozgással töltőtt időt, valamint meg is jeleníti azokat egy külön menüpontban az alkalmazásban.

Memória

A MyKi touch memóriája akkor is képes tárolni a legutolsó tevékenységeket, ha váratlanul lekapcsolódik a szerverről. Visszakapcsolódás után frissíti az összes adatot.

Mikro USB

A mikro usb kimenet a MyKi Touch töltésére szolgál. A töltőkábel a csomagolás részét képzi. Az órát számítógépes usb porton, illetve telefon töltőn keresztül is fel lehet tölteni.

Hirdetés

A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!