Menü Bezárás

Riley VR90 csocsóasztal, összecsukható

68 590 Ft

Akinek a tévében látott foci után asztali focit van kedve játszani, nem kell kocsmába mennie: a Riley VR90 csocsóasztal mobil szórakozást visz otthonába.

Részletek & Vásárlás

Cikkszám: VR90 Kategória:
Küldj magadnak emlékeztetőt, vagy oszd meg a barátaddal:

Riley VR90 csocsóasztal, összecsukható, 82 x 140,5 x 76,5 cm csocsóasztal szilárd krómozott rudakkal és klasszikus 1-2-5-3 elhelyezéssel. Összecsukható a helytakarékosság érdekében, összecsukva méretei 82 x 140,5 x 76,5 cm. Labdákkal és pontszámítóval együtt.

Akinek a tévében látott foci után asztali focit van kedve játszani, nem kell kocsmába mennie: a Riley VR90 csocsóasztal mobil szórakozást visz otthonába. Néhány lépésben összerakható és alig várja a focibajnokságot. Krómozott, könnyen forgatható játék rúdjai gyorsan és pontosan irányítják a piros és kék figurákat, üde és dinamikus megjelenése pedig már a VR90 csocsóasztalra való pillantás során akciódús játékot ígér.

Szilárd kiszerelésű minőségi anyagai gondoskodnak a sok órán át tartó minőségi játékról. “Lefújás” után a Riley csocsóasztalt átgondolt összerakási rendszerének és kis méreteinek köszönhetően helytakarékosan a sarokba lehet állítani. Ott feltűnésmentesen és türelmesen várja a következő párbaj kezdetét.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Riley VR90 csocsóasztal, összecsukható” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.